Vakantiewerk Zorg

Solliciteer direct

Blokje werkenbijvilente met tekst

Helpende, Verzorgende en Verpleegkundige

Wie zijn wij

Vilente levert zorg en aanvullende diensten aan ouderen in de gemeenten Renkum, Ede en Wageningen. Vilente biedt mensgerichte zorg met de visie “Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis”. Met behulp van Planetree brengt Vilente deze visie in de praktijk. Kijk op onze website http://www.vilente.nl/ voor meer informatie over de organisatie en onze locaties.

Wat ga je doen

Door de inzet van vakantiekrachten kunnen we ook in de zomerperiode onze cliënten de zorg en aandacht bieden die ze verdienen.
Werk je graag met en voor mensen en wil je ervaring opdoen in de zorg? Dan hebben wij deze zomer volop werk voor jou!
Voor onze verpleeghuizen en woonzorgcentra in Ede, Wageningen, Oosterbeek en Heelsum zoeken wij vakantiekrachten van 1 juni tot en met 30 september 2018.

Wat breng je mee

Je bent BBL/BOL leerling verzorgende niveau 3 vanaf het 3e leerjaar of leerling Verpleegkundige MBO 4/HBO-V vanaf het 2e leerjaar. Beschik je al over een helpende, verzorgende of verpleegkundige diploma, kun je natuurlijk ook bij ons aan de slag. Je werkt graag in de zorg met ouderen. Tijdens de zomerperiode ben je minimaal 3 aaneengesloten weken 3 à 4 dagen per week beschikbaar, zowel overdag als ’s avonds en ‘s nachts. Je bent bereid om in wisselende diensten te werken. Ook kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. De kosten worden door Vilente vergoed.

Wat bieden we jou

Het salaris is volgens de cao VVT en de inschaling is afhankelijk van werk-/ opleidingservaring, maar bedraagt minimaal € 10,74 bruto per uur. Het salaris wordt achteraf betaald, wekelijks ontvangt je een voorschot op basis van de gewerkte uren. Onregelmatige diensten kunnen je extra inkomsten opleveren.

Wil je meer weten

Contactpersoon: P&O
Telefoonnummer werk: 088-0321350
E-mail werk: P&O@vilente.nl

Wil je solliciteren

Ga naar http://www.werkenbijvilente.nl/ en solliciteer. Heb je vragen over je sollicitatie, neem dan contact op met de afdeling P&O via vacature@vilente.nl of 088-0321350.

Solliciteer direct!


 man vrouw


1+1=?