Vakantiewerk Thuiszorg

Solliciteer direct

Blokje werkenbijvilente met tekst

Verzorgende IG en Verpleegkundige Thuiszorg

Wie zijn wij

Vilente levert zorg en aanvullende diensten aan ouderen in de gemeenten Renkum, Ede en Wageningen. Vilente biedt mensgerichte zorg met de visie “Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis”. Met behulp van Planetree brengt Vilente deze visie in de praktijk. Kijk op onze website http://www.vilente.nl/ voor meer informatie over de organisatie en onze locaties.

Wat ga je doen

Door de inzet van vakantiekrachten kunnen we ook in de zomerperiode onze cliënten de zorg en aandacht bieden die ze verdienen.
Werk je graag met en voor mensen en wil je ervaring opdoen in de zorg? Dan hebben wij deze zomer volop werk voor jou!
Voor de thuiszorg in de regio’s Ede, Wageningen, Oosterbeek en Heelsum zoeken wij vakantiekrachten van 1 juni tot en met 30 september 2018.

Wat breng je mee

Enthousiaste medewerkers die over een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige beschikken. Je werkt graag in de zorg met ouderen. Bij voorkeur heb je ervaring in de thuiszorg. Tijdens de zomerperiode ben je minimaal 3 aaneengesloten weken 3 à 4 dagen per week beschikbaar, zowel overdag als ’s avonds. Je bent bereid om in wisselende diensten te werken. Je beschikt over gemotoriseerd vervoer om naar de cliënten te gaan. Ook kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. De kosten worden door Vilente vergoed.

Wat bieden we jou

Het salaris is volgens de cao VVT. Verzorgende-IG zijn ingeschaald in FWG 35 en Verpleegkundigen in FWG 45. Het salaris wordt achteraf betaald, wekelijks ontvangt je een voorschot op basis van de gewerkte uren. Onregelmatige diensten kunnen je extra inkomsten opleveren.

Wil je meer weten

Contactpersoon: Ditta Bolderman
Telefoonnummer werk: 088-6050505
E-mail werk: d.bolderman@vilente.nl

Wil je solliciteren                                                    

Ga naar http://www.werkenbijvilente.nl/ en solliciteer. Heb je vragen over je sollicitatie, neem dan contact op met de afdeling P&O via vacature@vilente.nl of 088-0321350.

Solliciteer direct!


 man vrouw


1+1=?