Vakantiewerk Service

Solliciteer direct

Blokje werkenbijvilente met tekst

Ondersteuning in huishoudelijk werk

Wie zijn wij

Vilente levert zorg en aanvullende diensten aan ouderen in de gemeenten Renkum, Ede en Wageningen. Vilente biedt mensgerichte zorg met de visie “Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis”. Met behulp van Planetree brengt Vilente deze visie in de praktijk. Kijk op onze website http://www.vilente.nl/ voor meer informatie over de organisatie en onze locaties.

Wat ga je doen

Door de inzet van vakantiekrachten kunnen we ook in de zomerperiode onze cliënten de zorg en aandacht bieden die ze verdienen.
Voor onze verpleeghuizen en woonzorgcentra in Ede, Wageningen, Oosterbeek en Heelsum zoeken wij van 1 juni tot en met 31 augustus 2018 vakantiekrachten.
Als vakantiekracht ondersteun je de huishouding bij de werkzaamheden. Je maakt zowel de openbare ruimtes als de appartementen van de bewoners schoon.

Wat breng je mee

Je bent enthousiast en je werkt graag met en voor mensen. Tevens houd je van aanpakken. Je bent 16 jaar of ouder en minimaal 3 weken en maximaal 6 weken aaneengesloten 3 à 4 dagen per week beschikbaar in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2018.

Wat bieden we jou

Het salaris wordt achteraf betaald, wekelijks ontvangt je een voorschot op basis van de gewerkte uren.

Wil je meer weten

Contactpersoon:                Marina Groenendijk
Telefoonnummer werk:      06-34081783
E-mail werk:                     M.Groenendijk@vilente.nl

Wil je solliciteren

Ga naar http://www.werkenbijvilente.nl/ en solliciteer. Heb je vragen over je sollicitatie, neem dan contact op met de afdeling P&O via vacature@vilente.nl of 088-0321350.

Solliciteer direct!


 man vrouw


1+1=?