Vakantiewerk Frontoffice

Solliciteer direct

Blokje werkenbijvilente met tekst

Medewerker frontoffice

Wie zijn wij

Vilente levert zorg en aanvullende diensten aan ouderen in de gemeenten Renkum, Ede en Wageningen. Vilente biedt mensgerichte zorg met de visie “Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis”. Met behulp van Planetree brengt Vilente deze visie in de praktijk. Kijk op onze website http://www.vilente.nl/ voor meer informatie over de organisatie en onze locaties.
Voor de frontoffice zoeken wij voor de periode van 1 juni tot en met 31 augustus 2018 een vakantiekracht.

Wat ga je doen

Voor de frontoffice zoeken wij voor de periode van 1 juni tot en met 31 augustus 2018 een vakantiekracht. De frontoffice fungeert van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur als centraal aanspreekpunt voor alle locaties van Vilente en is gevestigd in locatie De Klinkenberg te Ede. Als medewerker frontoffice beantwoord je op klantvriendelijke wijze telefonisch en per mail gestelde vragen van cliënten, medewerkers en externen en zo nodig zet je vragen door naar de betreffende functionaris. Je verstrekt informatie en geeft voorlichting over het dienstverleningsaanbod van Vilente. Je ontvangt aanvragen van zorg en stuurt deze door naar de betreffende afdeling en bemiddelt zo nodig. Je verricht licht administratief werk.

Wat breng je mee

Een student HBO of WO die zin heeft in een uitdagende en verantwoordelijke vakantiebaan als frontofficemedewerker. Je kunt zelfstandig werken en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling. Je beschikt over een prettige telefoonstem, je bent stressbestendig en accuraat.

Wat bieden wij jou

Je krijgt een 0-urencontract. Het salaris wordt achteraf betaald, wekelijks ontvangt je een voorschot op basis van de gewerkte uren. De functie is ingedeeld in FWG 30 en het uurloon bedraagt € 10,74 bruto per uur.

Wil je meer weten

Contactpersoon:               M. Groenendijk
Telefoonnummer werk:  06-34081783
E-mail werk:                     m.groenendijk@vilente.nl

Wil je solliciteren

Ga naar http://www.werkenbijvilente.nl/ en solliciteer. Heb je vragen over je sollicitatie, neem dan contact op met de afdeling P&O via vacature@vilente.nl of 088-0321350.

Solliciteer direct!


 man vrouw


1+1=?