Vakantieondersteuner zorg

Solliciteer direct

plaatje

Vakantieondersteuner zorg

Wie zijn wij

Vilente levert zorg en aanvullende diensten aan ouderen in de gemeenten Renkum, Ede en Wageningen. Vilente biedt mensgerichte zorg met de visie “Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis”. Met behulp van Planetree brengt Vilente deze visie in de praktijk. Kijk op onze website http://www.vilente.nl/ voor meer informatie over de organisatie en onze locaties.

Wat ga je doen

Door de inzet van vakantiekrachten kunnen we ook in de zomerperiode onze cliënten de zorg en aandacht bieden die ze verdienen.

Voor onze verpleeghuizen en woonzorgcentra in Ede, Wageningen, Oosterbeek en Heelsum zoeken wij vakantiekrachten in de meivakantie en van 1 juni tot en met 31 augustus 2018.

Als vakantieondersteuner zorg help je de zorgmedewerkers bij lichte zorgtaken. Daarnaast zet je koffie en thee, dek je de tafel en smeer je een broodje voor de bewoners. Ook verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden zoals afwassen, opruimen van de huiskamer en keuken en bedden opmaken.

Wat breng je mee

Je bent enthousiast en je werkt graag met en voor mensen. Tevens houd je van aanpakken. Je bent 16 jaar of ouder en minimaal 3 weken aaneengesloten 3 à 4 dagen per week beschikbaar in de meivakantie en/of periode tussen 1 juni en 31 augustus 2018. Ook kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. De kosten worden door Vilente vergoed.

Wat bieden we jou

Het salaris is volgens de cao VVT FWG 10 en bedraagt minimaal € 9,43. Het salaris wordt achteraf betaald, wekelijks ontvangt je een voorschot op basis van de gewerkte uren.

Wil je meer weten

Contactpersoon: P&O
Telefoonnummer: 088-0321350
E-mail werk: P&O@vilente.nl

Wil je solliciteren

Ga naar www.werkenbijvilente.nl en solliciteer. Heb je vragen over je sollicitatie, neem dan contact op met de afdeling P&O via vacature@vilente.nl of 088-0321350.

Solliciteer direct!


 man vrouw


1+1=?