Beste specialist ouderengeneeskunde, wij hebben veel ambities. Hoe hoog leg jij de lat?

In het verleden was zorg vooral gericht op het bieden van een warm en gezellig thuis voor ouderen met een zorgvraag. Ook bij ons. Maar tijden veranderen en de behoefte aan zorg verandert mee. Met behulp van onder andere de zorgmethode Planetree, geeft Vilente vorm aan deze veranderingen. Planetree is een manier van denken in de zorg waarbij het draait om de mens. Niet alleen om cliënten, maar ook om de familieleden, andere mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers. We zijn een innovatieve organisatie die cure en care verbindt.

Vroeger Was Alles Beter. Een cliché dat vaak door ouderen wordt gebruikt. Misschien vervagen onze herinneringen waardoor sommige momenten er rooskleuriger uitzien dan dat ze werkelijk waren. Niet voor niets zijn er in de zorg de afgelopen jaren flink wat veranderingen doorgevoerd. Ook bij Vilente hebben we niet stilgestaan. We barsten bovendien van de nieuwe ideeën. Omdat we vinden dat de zorg voor ouderen nog beter kan.

Geriatrische diagnostiek
We hebben veel ambities. Om die te realiseren hebben we de kennis, ervaring en energie van jou als Specialist Ouderengeneeskunde nodig. De komende jaren zetten we namelijk stevig in op de uitbreiding van onze activiteiten in de regio. Zo willen we ons dienstenpakket uitbreiden met aanvullende producten die gericht zijn op geriatrische diagnostiek. Wanneer je als Specialist Ouderengeneeskunde bij Vilente komt werken, kun je op veel dingen rekenen. Behalve op een gespreid bedje. Wij rekenen juist graag op jou om deze ambities te realiseren!

Basisprocessen in kaart
Het afgelopen jaar hebben we een aantal goede stappen gezet. Wij vinden dat onze medewerkers zich bewust moeten zijn van de manier waarop we de dingen doen. Daarom brachten we alle medische basisprocessen in kaart en richten we ons meer op behandeltrajecten door paramedici. Hun inzet werkt preventief als het gaat om de zorgbehoefte bij ouderen en dat verbetert ook hun welbevinden. We medicaliseren niet maar stimuleren ouderen en mantelzorgers juist om zoveel mogelijk de eigen regie te houden. Bijvoorbeeld door cliënten keuzes te bieden en begrijpelijke informatie te geven.

Jong en betrokken team van specialisten
Vilente wil een aantrekkelijke werkgever zijn. Ook daarin hebben we de afgelopen jaren flink  geïnvesteerd. Zo hebben we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en kom je als Specialist Oudergeneeskunde terecht in een jong en betrokken team. In dit team werk je nauw samen met Winne, onze Verpleegkundig Specialist. Zij is de intermediair tussen de medische dienst en de zorg en kijkt naar de vraag achter de vraag. Ook hebben we de triage recentelijk sterk verbeterd. Zodat jij niet voor ieder paracetamolletje gebeld wordt.

Heb jij ook veel ambities als het gaat om ouderenzorg? Sta jij als Specialist Ouderengeneeskunde te popelen om de ouderenzorg de komende jaren verder te ontwikkelen? Kom dan ons team versterken.